Mjıma Hakemlerimize Kongre Bursu Ödülü!!!

Değerli Meslektaşlarımız,

Derneğimiz Bilimsel Yayın Organı olan MJIMA (Mediterranean Journal of Infection, Microbes and Antimicrobial) dergimiz, bildiğiniz üzere ESCI dahil bir çok uluslararası indekste ve TR Dizinde yer almaktadır.

Türkiye EKMUD Yönetim Kurulu ve MJIMA Editöryal Kurulu olarak hedefimiz; dergimizi Pubmed ve SCI-expanded indekslere taşımaktır. Siz değerli üyelerimizin gönderdiği makaleleriniz, diğer yayınlarınızda dergimizdeki makalelere yaptığınız atıflar ve hakemlik davetimizi kabulünüz, dolayısıyla yazı değerlendirme ve yayınlanma süreçlerinin hızlanması bu anlamda oldukça kıymetli.

Türkiye EKMUD Yönetim Kurulu olarak değerli hakemlerimizin, karşılık beklemeksizin gerçekleştirdiği hakemlik değerlendirmelerini çok önemsiyoruz. Bu bağlamda, MJIMA Editoryal Kurulumuz tarafından yapılacak değerlendirme sonucunda belirlenecek olan, son 1 yılda (2024 Mayıs- 2025 Mayıs) MJIMA’da hakemlik yapan, nitelik ve nicelik bakımından en çok katkı sunan 2 üyemize EKMUD 2025 Kongremize tam burslu katılım imkanı sağlanacaktır.

Dergimize katkı sunan tüm üyelerimize teşekkür ederiz.

Türkiye EKMUD
Yönetim Kurulu

Mjıma Hakemlerimize Kongre Bursu Ödülü!!!