12. Türkiye EKMUD Bilimsel Kongresi | 19 Mayıs 2024

Değerli Meslektaşlarımız,

19 Mayıs 2024 tarihinde, EKMUD 2024 Bilimsel Kongresi yoğun ve verimli bir programla gerçekleştirildi. Gün boyunca düzenlenen oturumlarda, Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji alanındaki en yeni araştırmalar ve gelişmeler sözlü sunum oturumunda paylaşıldı.

Kongrenin 2. Günü programda, sık rastlanan dirençli gram negatif bakteri enfeksiyonlarının yönetimi, zoonotik enfeksiyonlar, yoğun bakım ünitelerinde görülen kandida enfeksiyonları gibi kritik enfeksiyon hastalıkları üzerine detaylı oturumlar gerçekleştirildi. Ayrıca, cinsel yolla bulaşan hastalıklarda sendromik yaklaşım ve profilaksi yöntemleri ile transplantasyon öncesi hazırlık süreçlerine dair güncellemeler ve enfektif endokardit rehberleri tartışıldı.

Gün boyunca gerçekleştirilen tüm oturumlar, katılımcılarımız tarafından büyük bir ilgiyle takip edildi.

Akşam ise, EKMUD Gecesi adıyla özel bir etkinlik düzenlendi. Katılımcılarımızın kırmızı beyaz giydiği bu gecede, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkuyla kutlandı.

Kongremize katılımınız ve ilginiz için teşekkür eder, toplantılarımızda sizleri aramızda görmekten mutluluk duyduğumuzu belirtmek isteriz.

Saygılarımızla,
Türkiye EKMUD